Wat is een goede website?

Als jij op zoek gaat naar een product of dienst dan doe je dit eigenlijk bijna altijd via het internet. Zonder er erg in te hebben vorm je je direct een bepaalde indruk van de bedrijven die je bezoekt. En dit doe je enkel en alleen door te kijken naar de desbetreffende websites. Een goede website is dus cruciaal voor het werven van klanten en iedere ondernemer is zich hier ten zeerste van bewust. Er is tegenwoordig zoveel concurrentie dat een kleine designfout al een afgehaakte klant kan betekenen. En dit zijn klanten die anders zaken met je gedaan zouden hebben. Je kunt een professionele website laten bouwen door een ervaren webdesigner en er zo zorg voor dragen dat jouw belangrijkste visitekaartje naast bezoekers werft ook klanten voor je wint.

Waar haken bezoekers op af?

Er zijn drie dingen waar bezoekers over het algemeen op afhaken. De eerste is snelheid. Duurt het te lang voor een pagina om te laden dan wordt deze al snel afgesloten en de volgende in de zoekresultaten is aan de beurt. Ten tweede is er het ontwerp van de website. Komt deze niet professioneel over, dan is de eerste indruk direct al slecht en het is vanaf dat moment erg moeilijk om dit weer terug te draaien. Ten derde is er de inhoud van de website. Als deze niet duidelijk en kort is, ben je de bezoeker ook snel kwijt. Het is de bedoeling dat deze snel kan vinden wat hij of zij zoekt zonder hiervoor eerst een A4 aan tekst door te hoeven lezen.

Een goede website laat je maken

Er hoeft dus maar iets te gebeuren en de bezoeker is weg en dit is voor jou een verloren klant. Een goede website zal klanten voor je binnenhalen en niet afschrikken. Om die reden is het vaak verstandiger je website te laten ontwikkelen door een professionele webdesigner. Het geld dat je daarin investeert heb je zo terugverdiend als je onderneming begint te lopen.

Rowdy

rowdy

Bluray Planet deelt online op deze blog informatie over gadgets en techniek. We delen graag onze passie en kennis over deze onderwerpen met de rest. We horen graag van onze bezoekers wat ze ervan vinden, dus neem snel contact op via de contactpagina in het menu.